LovelyCakes selling HALAL and freshly homemade Cakes and Biscuits with various flavour for you to order any time and any occasions.



Thursday, May 28, 2009

Me dpt award

Yey!! dpt award from Yatie's cooking. Seronok sangat dari itu Ogy nak share dengan kengkawan yg lain.
RULES:
1. put this badge on your awesome blog.
2. award this badge to 5 bloggers whom you think are inspirational and friendly.
3. make sure you put the 'recepients' name here, along with their links.
4. let them know about this.So simple. No Q&A. Nothing.
Just the names of the 'recipients'.
- Opah De http://nurrainaafsana.blogspot.com/
- Mr Buck http://abuckslife.blogspot.com/
- Dya http://62018068.blog.friendster.com/
- Nina aka Sl http://sweetlillykitchen.blogspot.com/
- Jaja http://ayonghaliza.blogspot.com/

1 comment:

© Opah De said...

Ogyyy...
Award ni tidak opah jangkakan. Maaf, opah tak sempat nak sediakan ucapan yang lengkap. Jadi, opah ucapkan terima kasih kepada Ogy yang telah memilih opah untuk memenangi award ini. Erm... please wrap. Okay, opah tak tahu apa nak cakap lagi. Music pun dah berbunyi. Terima kasih sekali lagi, Ogy. Woo hoo... opah menang. Thank you Ya ALLAH!!! (Ogy, malangnya opah tak boleh nak letak gambar dah kat blog opah. Tak tahu pasal. Bila opah dah fix problem tu, baru opah letak award tu kat situ, ya. Jangan kecik hati, ya? Mwah)