LovelyCakes selling HALAL and freshly homemade Cakes and Biscuits with various flavour for you to order any time and any occasions.



Monday, June 8, 2009

Cupcakes dan kek Fondant

Minggu lepas banyak betul tempahan cupcakes sampai tak menang tangan dibuatnye..Alhamdullilah rezeki utk anak2.
Cupcakes diatas adalah repeat order dari Nuur. Nuur si my Loyal Customer almost every month mesti dia ada order. Terima kasih Nuur.
Order diatas pun from my loyal Customer gak. Lin pun dah banyak kali order. Terima kasih Lin.
Cuppies yg cute kat atas tu pun order dari Lin. Idea from her... 3 small cuppies put in one pack.
Cute aikk!! I like comel sangat.
Small cuppies put in one box beserta dgn reben request dari Fatim. Glad your family likes it.
Ini pun order from Fatim M saiz cuppies diletakkan didalam butterfly box.
Sorry ya Fatim.. janji delivery last minute despatch boy kata tak boleh hanta mau tak panik akak.. Nak hanta tak dan sebab ada order lain yg kena siapkan mlm tu jugak.
Sudahnya Fatim kena la dtg amik sendiri. Sorry Ya and Terima Kasih Fatim.

Order seterusnya dari Sherry utk kawannya. Kek Fondant bentuk buku. Ikut plan asal muka depan buku tu guna edible. Ogy dah tempah tapi ediblenya tak muncul tiba nak marah pun ada with the supplier tapi nak buat camne benda dah jadi Frust sangat. Sudahnya kena la tulis sendiri senget benget jadinya. Terima kasih Sherry.

And last order for last week 500 pcs M saiz cupcakes kosong ordered from Ezeryn.. yg ni pun ada kisah gak... dah siap membakar bila tiba packing plastik tu tak pulak tak cukup.. nak ikutkan cukup la sebab kat luar plastik tulis 500 keping sudahnya tak cukup kelam kabut pagi tu keluar beli plastik lagi sebab masa habis bakar dah mlm.. mana ada kedai bukak lagi dah kol 3 pagi huhuhuhu.. Ezeryn nak collect kol 11 pagi sudahnya tak dan pun nak buat packing semua.

Ezeryn amik cupcakes beserta dgn plastik utk dibungkus sendiri. Maaf ya! bukan salahku salahkan plastik yg tak cukup tu.. Gambo pun tak dan nak amik. Terima kasih Ezeryn.

1 comment:

atim.sepet said...

thanks kak ogy for the lovely cupcakes,
:)